csendo_1406284988.jpg_900x269

A Csendo egy HÍD Önmagadhoz a tudatosság megvalósítására, hogy másképpen lásd a világot, hogy új legyél és ne csak újra, meg újra a régi. A tudás benned van, mi csak segítünk, hogy észre vedd azt.

 

„Ne csak élj egy életet, hanem tudd, hogy Te éled az életed!”

                                                                       Csattos Ilona

 

Mindenkit szeretettel várunk, aki nyitott az ismeretlenre, akinek elege van a módszerekből, technikákból és a véget nem érő tanulásból, kutatásból, aki szeretne önmagán belül és a körülötte lévő világban is végre békére, nyugalomra találni.

 

A Csendoval ill. velünk, általunk képes bárki a már eddig megszerzett ismereteit felhasználva egyszerre boldognak (lelki értelemben) és sikeresnek (anyagi vonatkozásban) lenni. Önmagát újonnan úgy megvalósítani, hogy azonnali és látványos eredményeket érjen el önmagán belül és a környezetében, a külvilágban is. Erő, harmónia, stabilitás és örömmel megélt élmények  jellemzik az így élt élet minden pillanatát.


Mi a Csendo?

Önismeret, egy HÍD Önmagadhoz.
Nem ezotéria. Nem misztérium. Nem vallás. Nem hitrendszer.
Tudás, amivel megszülettünk, és annak gyakorlati oldala.

Hogyan jutnak el az emberek a Csendo-hoz?

-Keresik, kutatják a problémáik gyökereit, okait. Keresik a válaszokat a miértekre.
-Látják, hogy barátaik, ismerőseik, családtagjaik vagy munkatársaik mosolygóssá, felszabadulttá, elfogadóvá váltak, egészségesebbek, sikeresebbek lettek; és mindezt könnyedén élik.

Miért jönnek az emberek a Csendo-ra?

Azért, hogy megkapják a válaszokat a miértekre. „Miért élek? Mi az élet értelme? Ki vagyok én? Hogyan lehetek boldog? Én is lehetek sikeres?”

Mit kapsz a Csendo előadásokon?

Mindent, amiért jössz. Azonban gyorsan kiderül számodra, hogy ezt sem kapod, mert mindig is magadban hordoztad: a tudást és a bölcsességet.
Rájössz arra, hogy nincsenek okok, mert minden, amit eddig oknak véltél, csak egy következmény. Abbahagyod a keresést és a kutatást, mert meglátod, hogy csak egyetlen egy ok van, egy szokásos, generációs érzelem, amely minden pillanatban meghatározza döntéseidet, elképzeléseidet, sikerességedet.

„Működik” a Csendo?

Mivel ez nem egy technika vagy módszer, amitől várod, hogy megoldja helyetted az életedet, ezért a Csendo „nem működik magától”. Működtetned kell. Ugyanakkor nem kell külön időt szánnod rá, vagy gyakorlatokat végezned, az életed minden percében élheted.

Hogyan?

Vedd észre, mire figyelsz...

Mi lesz az eredménye?

Elfogadás. Egészség. Siker. Jelenlét. Szeretet.

 

Hogyan?

A világ tükör; mindenkiben és mindenben magadat láthatod. A tudás benned van, és minden ember alapvető joga, hogy képes legyen magából előhívni ezt a tudást.  Az egyedüli teendő figyelni, és meglátni félelmeid valódi okát és működését, és nem a szokásaid szerint, az addigi reakcióiddal élni a továbbiakban.

Ismerős szavak? Igen, számtalan társunknak feltehetőleg azok. Akik válaszokat keresnek sokfelé járnak, sok mindent meglátnak, és az úton a szenvedéssel rendszeresen találkoznak… Miért nem születhet meg tartósan a boldogság? Miért vannak hangulati hullámhegyek és a völgyek? Miért az örökös küzdelem a szeretteinkkel? Miért vagyunk képtelenek túljutni bizonyos, szaggató érzelmeinken? Miért kell átélnünk rendre ugyanazokat a helyzeteket? És miért ismétlődnek a problémák, akkor is, ha úgy gondoljuk, hogy már "tudjuk", mi okozta az eddigi szenvedést?

Mert egy problémát sohasem lehet megoldani azzal a szemlélettel, amivel létrehoztuk azt… Mert, ameddig az ember nem látja meg egyéni játszmáit, a szüleitől hozott és önvédelemből „tovább épített" generációs drámáját, nem lehetséges változnia sem… Mert a felismerést követően, annak az igazságát alkalmazni is tudni kell, minden pillanatban… És egyébként pedig semmit sem hinni, hanem mindent tudni kell…

A Csendo egy szemlélet, egy látásmód az ember tudatos teremtése felelősségének felvállalására és annak gyakorlati megvalósítására. Másképpen láthatod a világot. Új leszel, és nem csak újra, meg újra a régi. A tudás benned van, mi csak segítünk észrevenni azt.

Mindenkit szeretettel várunk, aki nyitott az ismeretlenre, akinek elege van a módszerekből, technikákból és a véget nem érő tanulásból, kutatásból, aki szeretne önmagán belül és a körülötte lévő világban is végre békére, nyugalomra találni.

Forrás:

http://csendo.hu/

 

 

Szerző: Skeptica  2014.07.25. 12:43 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csakpozitiv.blog.hu/api/trackback/id/tr926457823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása